Re: nejsme manzele zili jsme spolu deset let

Pravidla fóra
Toto fórum slouží jako otázky a odpovědi pro stránky Rodina u soudu. Než položíte otázku projděte si pečlivě toto fórum, případně i samotné stránky Rodina u soudu.
Fórum je pro pokládání nových otázek uzamčeno, ale jsme přesvědčení, že jsme na našich stránkách odpověděli již na vše, co se týká rodinného práva. Pokud budete chvíli hledat, určitě svou odpověď najdete.

nejsme manzele zili jsme spolu deset let

Příspěvekod roman zocek v čtv 05. bře 2009 19:54:21

pred mesicem jsme se se rozesli dost neprijemnym stylem jeji novi partner nemel nikdy deti a k mim nema zadny vztah ona ja zacla protim me postvavat a vy hrozuje ze je neuvidim nebyljsem tam nikdy trvale hlasen pry aby neprisla o socialni pridavek prisel jsem tedy o vse ale mam ucty ze jsem ji penize posilal svedky ze jsem tam bydlel a staral se o domacnost a deti podepsala mi cestne prohlaseni ze k 8.2 2009 ji zadne vyzivne nedluzim ale v zapeti po me chtela 28.2 2009 vizivne a ja to odmit soudem mam stanoveno 2000kc k 15 dni v mesici ale vyplatu mam vetsinou az koncem mesice vyhrozuje i detem ze kdyz ji nezaplatim tak ke me nesmi jsem s toho zoufali pripadam si jak kus hadru a jenom me zneuzila zustalo ji vse ze pry na nic nemam narok prosim pomozte mi dekuji r, zocek
roman zocek
 
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 05. bře 2009 19:34:06


Re: nejsme manzele zili jsme spolu deset let

Příspěvekod Poradce v čtv 05. bře 2009 22:01:40

roman zocek píše:pred mesicem jsme se se rozesli dost neprijemnym stylem jeji novi partner nemel nikdy deti a k mim nema zadny vztah ona ja zacla protim me postvavat a vy hrozuje ze je neuvidim nebyljsem tam nikdy trvale hlasen pry aby neprisla o socialni pridavek prisel jsem tedy o vse ale mam ucty ze jsem ji penize posilal svedky ze jsem tam bydlel a staral se o domacnost a deti podepsala mi cestne prohlaseni ze k 8.2 2009 ji zadne vyzivne nedluzim ale v zapeti po me chtela 28.2 2009 vizivne a ja to odmit soudem mam stanoveno 2000kc k 15 dni v mesici ale vyplatu mam vetsinou az koncem mesice vyhrozuje i detem ze kdyz ji nezaplatim tak ke me nesmi jsem s toho zoufali pripadam si jak kus hadru a jenom me zneuzila zustalo ji vse ze pry na nic nemam narok prosim pomozte mi dekuji r, zocek


Na to se dá říci jen jediné: platby výživného si pořádně dokladujte, nejlépe je zasílat poštou nebo na účet, abyste měl doklad o platbě. Pokud se na styku s dítětem nedohodnete, můžete navrhnout u soudu, aby styk upravil. Bránění ve styku může v extrému být důvodem i ke změně výchovných poměrů, tj. děti by mohly být svěřeny i do vaší péče. Spíš si ale myslím, že váš rozchod je zatím čerstvý, časem se situace třeba zklidní a vy se dohodnete.
Admin - projděte si pořádně toto fórum, než se zeptáte.
Mnoho informací získáte i přímo na stránkách Rodina u soudu a www.trestni-rizeni.com
Poradce
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 1452
Registrován: sob 10. kvě 2008 12:18:15


Zpět na Úprava styku s dítětem

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

Bloud TopList
cron